Onze leverancier bij Restaurant van de toekomst

Onze leverancier bij Restaurant van de toekomst

Op 5 oktober was er om 21:00 op KRO-NCRV een nieuwe aflevering te zien van Restaurant van de toekomst. In deze aflevering verdiepen Sosha Duysker en Anna Gimbrère zich in de Mexicaanse keuken binnen het Restaurant van de Toekomst en zoeken naar een milieuvriendelijke vervanging voor tortilla's en avocado's. Het uiteindelijke resultaat serveren ze aan het jurylid en de presentatrice van 24Kitchen, Laura de Grave.

In deze uitzending komt ook Tim van Alga.Farm in Rotterdam aan het woord, onze leverancier. Hij deelt zijn fascinerende inzichten over de teelt en oogst van het groene superfood. Presentatrice Anna Gimbrère brengt een bezoekje aan Tim en proeft vervolgens ook de spirulina. Ze is helemaal enthousiast! Ze verbaasde zich er namelijk ook over dat het helemaal smakeloos is in tegenstelling tot spirulina poeder. Ze noemt het zelfs de 'guacamole van de toekomst'.

Momenteel is Tim's hoogwaardige spirulina alleen verkrijgbaar voor consumenten in Nederland via Supergreens Spirulina. Wil jij ook eens verse spirulina proberen? Je kunt het hier bestellen.

 

Back to blog