Aanmelden Supergreens Affiliate Programma

Bij Supergreens Spirulina is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen dagelijks verse voedingsstoffen te consumeren op een zo duurzaam mogelijke manier. Onze oplossing: verse spirulina! Als je deze missie met ons deelt en je geïnteresseerd bent in het promoten van onze producten, dan ben je op de juiste plek. 

Dit is hoe ons affiliate-programma werkt:

  1. Je krijgt een eigen link die je kunt delen met anderen.
  2. Als iemand via jouw link iets koopt, krijg je 5% van de verkoopprijs als commissie.
  3. De mensen die jouw link gebruiken, krijgen ook 5% korting op hun totaalbedrag.

Geïnteresseerd? Meld je aan via deze link:
supergreensspirulina.goaffpro.com

  

Aanmelden stap voor stap uitgelegd.

We gaan je stap voor stap uitleggen hoe je je kunt aanmelden voor ons affiliate-programma en hoe je kunt beginnen met het promoten van Supergreens Spirulina. 

Stap 1:

Ga naar onze aanmeldpagina en klik op ‘Join Now’.

Stap 2: 

Maak vervolgens een account aan. Hiervoor vul je je naam, e-mailadres en een wachtwoord in.

Stap 3:

 

Je hebt een bevestigingsmail ontvangen. Hierin staat een link die je moet aanklikken om je account te activeren. Om de kwaliteit te waarborgen, laten we niet iedereen zomaar toe tot ons programma. Je aanvraag is nu ook ingediend! Wij gaan aan de slag om je aanvraag te beoordelen. Je krijgt binnen een week van ons een reactie via een email. 

 

Tot slot:

Leuk dat je interesse hebt om mee te doen aan ons affiliate-programma! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@supergreensspirulina.nl met het onderwerp 'Aanmelden affiliate-programma'.