Over ons

Het doel van Supergreens is om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer voedingsstoffen binnen te krijgen via verse én duurzame voeding. Onze oplossing? Verse spirulina! Deze micro-plantjes bevatten gezonde eiwitten, ijzer, antioxidanten, calcium, magnesium, bèta-caroteen en nog veel meer. 

Daarnaast wordt de spirulina van Supergreens op een extreem duurzame manier verbouwd. Zo is bijvoorbeeld een gram proteïne uit onze spirulina 10.000 keer duurzamer dan proteïne uit rundvlees. Dit komt allereerst doordat spirulina onderaan de voedselketen zit. Je consumeert de voedingsstoffen dus direct, zonder dat ze eerste via planten of dieren worden opgenomen. Daarnaast groeit onze spirulina in reactoren die zijn geoptimaliseerd om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. 

Hoewel spirulina in poedervorm al langer in Nederland te koop is, is het vrijwel onmogelijk om 100% verse spirulina te kopen. 

Het voordeel van verse spirulina is dat het direct van de boer komt, dus het wordt na het oogsten direct vers verpakt en is daarom in een zo natuurlijk mogelijke staat voor consumptie.

Een bijkomend voordeel is dat verse spirulina vrijwel smaakloos is, in tegenstelling tot de sterke smaak van spirulina-poeder. Tot slot bevat het geen verwerkt poeder dat jarenlang in magazijnen of plastic verpakkingen is opgeslagen. Je kunt het vergelijken met een verse appel en een appel in poedervorm. Welke denk jij dat gezonder is?

We zijn een jong bedrijf en we houden van persoonlijk contact met onze klanten. Daarom bezorgen we onze producten zelf. Daarvoor werken we met bezorgrondes. Twee keer per maand rijden we door het land om alle bestellingen te bezorgen. Komen we binnenkort ook bij jou langs?