In dit recept lees je hoe je verse spirulina gebruikt om een heerlijke pesto te maken. Perfect als je iets lekkers en gezonds wilt maken voor het diner! Met slechts een paar ingrediënten kun je in no-time genieten van deze overheerlijke pesto. Klaar om aan de slag te gaan? Laten we dan beginnen!
Ingrediënten:
- 30 gram verse spirulina
- 1 à 2 teentjes knoflook
- 60 gram Parmezaanse kaas
- 40 gram pijnboompitten (geroosterd)
- 4 eetlepels extra vierge olijfolie
- 30 gram verse basilicum
- 2 theelepels citroensap
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 theelepel peper
Stappen:
- Rooster eerst de pijnboompitten (lichtjes, zonder olie of boter) in een pan tot ze lichtbruin zijn.
- Doe alle ingrediënten (ook de pijnboompitten) in een blender of keukenmachine en mix alles door elkaar.
- Klaar! Tijd om van je pesto te genieten.