Supergreens heeft nieuwe verpakkingen!

Supergreens heeft nieuwe verpakkingen!

We zijn mega enthousiast over onze nieuwe recyclebare stazakken! Supergreens is altijd bezig met verminderen van onze impact op het milieu. En met deze stazakken dragen we graag opnieuw ons steentje bij!

Monoplastic

Onze nieuwe stazakken zijn gemaakt van mono plastic, wat betekent dat ze uit één soort plastic bestaan en dus super gemakkelijk te recyclen zijn. Dit vermindert de hoeveelheid afval die in het milieu terechtkomt. Daarnaast heeft de verpakking een paper feel finish, wat de verpakking een natuurlijk gevoel geeft en het er mooi uit laat zien.

De Supergreens stazakken kunnen - in z’n geheel- gewoon bij het plastic afval (recycle code 4). Op deze manier kunnen ze goed worden gerecycled en kunnen we bijdragen aan een duurzamere samenleving. De gebruikte materialen zijn één van de meest geschikte plastics om te recyclen. Er worden bijvoorbeeld huishoudfolie en draagtasjes van gemaakt.

Goed voor het milieu én voor de spirulina! 

De stazakken zijn gemaakt van barrière kunststof. Door deze toevoeging heeft het materiaal een uitstekende barrière tegen zuurstof, vocht en aroma’s waardoor de Spirulina optimaal beschermd blijft tot in ieder geval het einde van de houdbaarheidsdatum.

We zijn enorm blij met onze nieuwe stazakken! Hiermee zetten we weer een volgende stap in duurzaamheid binnen Supergreens. Wil je Supergreens ook graag proberen? Bestellen doe je in onze webshop!

Terug naar blog